Selecteer een pagina

Aan de slag 

Aan de slag 

Waar begin je?

Wil je aan de slag met inclusiviteit, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al stappen gezet, maar levert het nog te weinig op? Daar kan ik je bij helpen! Met praktische oplossingen en door het initiëren van een cultuurverandering. Ik kan jou en je organisatie helpen om inzicht te krijgen in inclusiviteit en om bewustwording te creëren. Het is een thema waar veel organisaties mee aan de slag willen, maar worstelen met hoe dat in de praktijk te brengen.

Welke oplossingen heb ik voor jou:

k

Quick Scan

Door middel van een gesprek van 30 minuten (via skype) geef ik je feedback en advies hoe jij (verdere) stappen kunt zetten richting een inclusieve organisatie. Heb je een vraag waar je niet uitkomt? Of loop je vast? Wil je een eerste stap zetten? Ik help je hoe je dat het beste kunt aanpakken en geef feedback over hoe je organisatie nu presteert.

Training

Ik geef trainingen aan je medewerkers om het bewustzijn rondom inclusiviteit te creëren en te vergroten. Het is essentieel dat inclusiviteit tussen de oren van je medewerkers gaat zitten en dat ze zich bewust worden van hun eigen denkbeelden, deze kritisch kunnen bekijken en, waar nodig, herzien.
T

Inclusiviteit scan

Samen met jou kijk ik naar de verschillende vlakken waarop jouw organisatie haar inclusiviteit kan verbeteren. Dat kan het personeelsbestand zijn, communicatie, leveranciers of bijvoorbeeld de bijeenkomsten die je organiseert. Op basis van gesprekken met jou (en eventueel collega’s) stel ik een plan van aanpak op met verbeterpunten en verzorg ik aanpassingen en de implementatie.

Daarnaast bespreken we de cultuur binnen je organisatie en geef ik concrete mogelijkheden aan om die cultuur te beïnvloeden. Het resultaat hiervan zal zijn dat je medewerkers zich bewuster worden van hun eigen denkbeelden, deze kritisch kunnen benaderen en beter toegerust zijn voor de uitdagingen van vandaag en de toekomst.

v

Spreker

Ik ben te boeken als spreker op de onderwerpen inclusiviteit. Ik ga in op wat inclusiviteit en een inclusieve organisatie inhoudt, wat het oplevert voor jouw organisatie en geef voorbeelden uit de praktijk. Tevens bespreek ik oplossingen, concrete resultaten en ik leg uit wat het belang is van het vervangen van normdenken door inlevingsvermogen en bewustwording.

Door mijn bijdrage wordt mijn publiek aan het denken gezet en gemotiveerd om zelf stappen te zetten en zo mee te werken aan een inclusieve organisatie.

Als spreker ben ik rechtstreeks te boeken of via Zij Spreekt

CONTACTGEGEVENS

Marie-Anne van Reijen
Adviseur / Spreker / Coach
T: 06 4707 2409
E: mail@marieannevanreijen.nl

KvK: 69108307
BTW-nr: NL001995379B48

Wil je me boeken als spreker via ZijSpreekt?

Meer weten over 'Meer vrouwen in de politiek'? Klik hier: www.meervrouwenindepolitiek.nl 

VOLG ME OP SOCIALE MEDIA

CONTACTFORMULIER

Wil je meer informatie of een prijsopgave, stuur me een bericht:

7 + 6 =

Alle rechten voorbehouden | © 2018